Kombi prijevoz REMAR, jednostavno najbrži, sigurni transport tvoga namještaja i stvari…

REMAR selidbe i transporti su uvrtstili i kombi prijevoz u asortiman usluga koje nudimo. Kombi vozila su od velikog značaja u urbanim sredinama zbog svojih prilagođenih gabarita a najbitnija od njih je širina kombi vozila, koje ne prelazi širinu prosiječnog automobila i sa time je omogućen ulazak/prolazak kroz kolne prolaze zgrada kako novih građevina, tako i starog jezgra grada Zagreba i Rijeke gdje gabaritno veća vozila nebi mogla proći.

Kombi prijevoz

Kombi prijevoz obavljamo sa vozilima od 7m3, 15m3 i 17m3 tovarno-transportnog prostora, predviđenog i prilagođenog upravo za prijevoz namještaja, kutija i ostaloga pokućstva. Ukoliko se radi o kombi selidbi, naši ljubazni djelatnici sve Vaše stvari predhodno zaštititi “strach” ili “buble strach” folijom a prilikom utovara u kombi vozilo za prijevoz još dodatno obložiti sa dekama za zaštitu.

 

Korišćenje kombi vozila je idealan izbor za prilaz manje pristupačnim lokalitetima u urbanim sredinama.

 

Kombi transport je pogodan i za manje međugradske i međunarodne selidbe ili transporte zbog nižeg cijenovnog ranga, srazmernog manjoj potrošnji i manjim troškovima cestarine, mostarine, trajekta i tunela. Zbog učestalog prometovanja na međunarodnim i međugradskim lnijama, moguća i organizacija zbirnog prijevoza sa naši logističkim centrom.

 

DOPUSTITE DA VAM NAPRAVIMO PROCJENU KOMBI PRIJEVOZA

Pošaljite neobavezni upit

On-line obrazac

 

Kombi dostave je usluga koju obavljamo na području grada Zagreba i Rijeke. Brze i sigurne dostave su naš zaštitni znak, po kojem smo prepoznatljivi na tržištu usluga prijevoza i dostava. Svi robni brendovi poput IKEA. Lesnina, MIMA, Meblo ili emezeta imaju svoje dostave na koje se nekada nerado treba čekati i do 30 dana. Prilikom naručivanjea Kombi dostave – Selidbe REMAR moguće je dogovoriti hitnu dostavu na području grada, koja je izodljiva u intervalu od 24h. Prilikom dostve je moguće koristiti i našu uslugu montaže namještaja koju izvode naši obučeni djelatnici te u cijenovnom rangu montaže iz tržnih centara mogu Vam napraviti uslugu montiranja.

Također bitna stavka, kada dođe vrijeme “oplemenjivanja” ambijenta sa novim pokućstvom, često se treba “riješiti” staroga namještaja, te i za to nudimo uslugu odvoza staroga namještaja.

Transport i prijevoz namještaja