Međunarodne selidbe

Međunarodno preseljenje zahtijeva iskusnu i profesionalnu ekipu, koja će sve organizirati za Vas. Počevši od organiziranja pakiranja i zaštite namještaja i stvari koje se preseljavaju.

Prepustite međunarodnu selidbu nama!

 

Remar: Nudi usluge međunarodnog preseljenja, koju obavlja profesionalna i uigrana ekipa sa dugogodišnjim iskustvom. Selidba na međunarodnoj relaciji zahtjeva dobro osposobljen i stručni tim, koji će sve organizirati za Vas.
Selidbe na međunarodnim relacijama se razlikuju od gradskih ili međugradskih preseljenja po tome što zahtijevaju drugačiji pristup u organiziranju. Stvari se pripremaju za duži put, te je nužno posvetiti drugačiji pristup pakiranju, također je potrebna dodatna dokumentacija po važećim carinskim propisima.

 

Iskustvo stečeno pri velikom broju uspješno obavljenih međunarodnih preseljenja za fizičke i pravne osobe je garancija kvalitete usluge, koju pružamo prilikom preseljenja.

 

Selidbu na međunarodnim relacijama:

 • Selidbe za zemlje regije: Srbija, BiH, Crna Gora, Slovenija, Makedonija !
 • Preseljenja za destinacije zemalja Europske unije
 • Česti polasci prema: Njemačkoj i Austriji
 • Selidba za zemlje van granica EU: Švicarska, Norveška, Bjelorusija, Ukrajna, Turska
 • Organiziramo selidbe na druge kontinente

 

 

U našoj želji da Vam olakšamo, sav taj napor oko selidbe koji u potpunosti razumijemo…

Nudimo vam pomoć u samoj pripremi i organiziranju preseljenja, uz savjete kako uz najmanje stresa i financijskih sredstava preselite Vaš stambeni ili poslovni ambijent.

 

 

Dopustite da Vam napravimo procjenu selidbe

Pošaljite neobavezni upit

On-line obrazac !

 


 • Besplatnu procjenu; dužine trajanja selidbe i vaše ukupne troškove.
 • Stručno, profesionalno i ljubazno osoblje, koje će Vas uputiti u procese pakiranja stvari.
 • Kutije i zaštitni materijal za pakiranje i slaganje stvari i pokućstva.
 • Obaviti demontažu i ponovnu montažu namještaja
 • Za Vas otkopčati i deaktivirati sve elektronske i električne uređaje.
 • Sakupiti svu potrebnu dokumentaciju po važećim carinskim propisima

 

Ruža M.

Ruža M.

Selidba je organizirana na najvišem nivou, organizacija fenomenalna, vidi se da su ljudi stručni, vrlo dobro obučeni i da znaju da rade svoj posao, usput su vrlo simpatični i kulturni i jako pažljivi.

Fiume

Fiume

Profesionalna i uigrana ekipa, rastavili, preselili i ponovo montirali još i sav zarađen novac ide u humanitarne svrhe za pomoć ljudima sa margine društva...

Zoran Korov

Zoran Korov

Htjeo bih da iznesem svoje pozitivne utiske vezane za preseljnje Uredskog prostora. Ekipa je vrlo odgovorana i profesionalna. Hvala dečki

Danijel M.

Danijel M.

Dečki iz Selidbe Remar su krajnje posvećeni i znaju svoj posao, brzi i efikasni s tim da paze na stvari. Bez konkurencije ste, samo tako nastavite.

Leonida

Leonida

Nedavno smo koristili Vasu uslugu selidbe na relaciji Njemacka(Ingolstadt)-Hrvatska (Sl.Brod), i jako smo zadovoljni.Kompetentni, brzi, profesionalni…sve pohvale.