• PRESELJENJE ŽIVOTNOG ILI POSLOVNOG PROSTORA

  Selidbe i transport

  Profesionalna usluga selidbe na području grada Zagreba. Nazovite nas i naručite besplatnu procijenu preseljenja

  Nazovi sada
 • Usluge preseljenja

  Selidbe u Zagrebu

  Usluge preseljenja sa vozilima od 17,20 i 23m2 na području Zagreba i Zagrebačke županije

Selidbe, prijevoz i transport na području grada Zagreba.

 

Selidbe Remar se već više od 15 godina nudi usluge selidbe transporta stvari i namještaja te ostale robe na području grada Zagreba, koju obavljamo sa obučenim i kvalificiranim timom i vozilima raznih volumena, predviđena i prilagođena upravo za najzahtjevnije transporte. Naši odabrani i ljubazni djelatnici će prvo napraviti procjenu trajanja selidbe i sa time Vaše eventualne troškove.

Prepustite nama...

Da napravimo selidbu... umjesto Vas !

Preseljenje stanova, uredskog prostora ili pojedinačnih komada namještaja, naši ljubazni i odabrani djelatnici će se pobrinuti da Vaša selidba prođe bez briga i stresa za Vas.

Neka sav teret Vaše selidbe u Zagrebu bude na nama…mi ćemo ga nositi za Vas !

 

U potpunosti organiziramo uz prethodni detaljni dogovor izrađujemo plan ulaska u novi stambeni ili uredski prostor…pravimo  plan uređenja interijera, razmještaj i montaža namještaja po Vašoj želji ili po savjetu našeg stiliste interijera.Također stvari vraćamo na mjestu kojem su bila ili odaberemo novo po vašoj želji.

Vraćanje stvri nakon selidbe u Zagrebu

 

Besplatna procjena i savjeti oko selidbe.

 

selidba bez brige

Također stvari vraćamo na mjestu kojem su bila ili odaberemo novo po vašoj želji. Vrši se instalacija postojećih elektronskih uređaja, poput montaže TV prijemnika na zidove, instalacija kuhinjskih uređaja i ostale bijele tehnike.

 

Usluge:

 

 • Preseljenje stambenog prostora i pojedinačnih komada namještaja.
 • Preseljenje uredskog prostora (vidi više)
 • Seljenje skladišnog prostora
 • Prijevoz velikih i teških stvari poput klavira, pianina, sefovi, TA peći,  itd
 • Prijevoz stilskog i antiktnog namještaja, umjetničkih slika i ostalih osjetljivih stvari koje zahtijevaju visoki stupanj zaštite u prijevozu.
 • Pakiranje i odgovarajuća zaštita (kartonske i garderobne kutije, stretch folija, bubble air folije, mekane deke i ostala zaštita.
 • Raspakiranje u novom prostoru.
 • Usluga demontiranja i montiranje namještaja (vidi više)
 • Prodaja kutija za selidbu od 20 i 30 kg
 • Transport ARIHIVE i SERVERA (Vidi više)
 • Priprema stanova za useljenje npr. ličenje prostorija te manje adaptacije.
 • Odvoz otpada nakon završene selidbe.
 • Spremanje i čišćenje nakon selidbe (Vidi više)

 

DOPUSTITE DA VAM NAPRAVIMO PROCJENU SELIDBE

Pošaljite neobavezni upit

ON LINE OBRAZAC !

 

 

 

 • Transporti pojedinačnih komada namještja
 • Dostave iz IKEA sa montažom
 • Organizirane selidbe po principu “ključ u ruke”.
 • Transport iz Zagreba prema moru i otocima
 • Specijalni transport: klaviri, pijana, sefa, umjetnina, itd.
 • Međugradski transporti namještaja i stvari
 • Međunarodne selidbe
 • Osiguranje robe u prijevozu
 • Besplatna procijena i savjeti za selidbu
 • Profesionalni pristup radu i odnosu sa strankom

 

 

Usluge preseljenja, prijevoza i transporta obavljamo profesionalno i odgovorno sa vozilima od 17, 20 i 23 m³ transportnog prostora, predviđenim i prilagođenom specijalno za prijevoz namještaja.

 

Usluge selidbe i transporta su dostupne na području Zagrebačke županije i šire okolice: Zaprešić, Brdovec, Zagreb, Maksimir, Velika Gorica, Dubrava, Sesvete, Dugo Selo, Samobor, Strmec, Sveta Nedelja …

Vozimo namještaj sa područja Zagreba prema: Kvarneru, Istri, Gorskom Kotaru, Dalmaciji, Slavoniji te ostalim regijama i županijama u Republici Hrvatskoj.

Naša vozila za preseljenja i prijevoze

U našem voznom parku se nalaze vozila renomiranih proizvođača, koje jamče kvalitet, izdržljivost i u najzahtjevnijim uvjetima i situacijama. Kamioni i kombi vozila sa specijalno prilagođenim tovarnim prostorom za namještaj i kutije prilikom preseljenja su od velikog značaja. Naša vozila koja sa prostorom za robu su u rangu velikih kamiona a sa kategorijom i potrošnjom spadaju u ekonomičniju klasu. Ti čimbenici nam dozvoljavaju da spustimo i prilagodimo cijene usluge i time budemo u prednosti naspram konkurencije. Koševi kamiona su zapremine 20m³, dužine 4,5m, širine 2m i visine 2,2m, te u toliki prostor ako se razmontiraju veće stvari i spakiraju po pravilu struke, može stati jedan prosječan stambeni prostor.

Osoblje tima za selidbe u Zagrebačkom okrugu, će vas detaljno uputiti kako da pripremite sve Vaše stvari za preseljenje a one najzahtjevnije poput demontaže i ponovne montaže ostavite našim stručnim monterima i stolarima da obave umjesto Vas… Neka briga i stres selidbe bude na nama…

Vozni prak REMAR-a

Usluga demontiranja i montiranja namještaja

Veliki teret prilikom preseljanja znaju predstavljati veliki komadi namještaja koje prilikom nošenja treba rastaviti tj demontirati sigurno zaštititi i sigurno složiti u tovarni prostor kamiona. Vaš veliki ugradbeni ormar, plakar ili kuhinja zahtjevaju stručno i pažljivo rastavljanje (demontiranje) i ponovno sastavljanje nakon prijevoza. Naši djelatnici nakon dugogodišnjeg sticanja iskustva u montažama polovnog ili novog namještja će sa lakoćom izvršiti bilo kakav stolarski zahvat i sigurno montirati Vaš omiljeni komad pokućstva. S povjerenjem prepustite našim iskusnim djelatnicima da odrade sve u svezi montiranja namještaja.

 

NAZOVI NAS SADA !!!

Telefon:

01/33-15-294

 

Ruža M.

Ruža M.

Selidba je organizirana na najvišem nivou, organizacija fenomenalna, vidi se da su ljudi stručni, vrlo dobro obučeni i da znaju da rade svoj posao, usput su vrlo simpatični i kulturni i jako pažljivi.

Fiume

Fiume

Profesionalna i uigrana ekipa, rastavili, preselili i ponovo montirali još i sav zarađen novac ide u humanitarne svrhe za pomoć ljudima sa margine društva...

Zoran Korov

Zoran Korov

Htjeo bih da iznesem svoje pozitivne utiske vezane za preseljnje Uredskog prostora. Ekipa je vrlo odgovorana i profesionalna. Hvala dečki

Danijel M.

Danijel M.

Dečki iz Selidbe Remar su krajnje posvećeni i znaju svoj posao, brzi i efikasni s tim da paze na stvari. Bez konkurencije ste, samo tako nastavite.

Leonida

Leonida

Nedavno smo koristili Vasu uslugu selidbe na relaciji Njemacka(Ingolstadt)-Hrvatska (Sl.Brod), i jako smo zadovoljni.Kompetentni, brzi, profesionalni…sve pohvale.

 

Leave a comment