…Ukratko o nama…

 

   Ne, mi nismo još jedna u nizu, firma za selidbe i transporte… naime “Mi” smo Internacionalna kršćanska organizacija za pomoć osobama sa margine društva (RE – rehabilitacion de   MAR – marginados)

   U Hrvatskoj registrirani kao “Humanitarna udruga Remar Croatia” t.j. nevladina, neprofitna i samofinancirajuća udruga za pomoć socijalno ugroženim i društveno odbačenim osobama. U prvom redu bavimo se prihvatom, rehabilitacijom i resocijalizacijom ovisnika, no nismo limitirano samo na njih već u našu zajednicu prihvaćamo i napuštenu djecu, ljude stradale u ratu, bivše zatvorenike, samohrane ili zlostavljane žene i majke.

   Financiranje ovakvog projekta, traži sredstva koja “Mi” u prvom redu prikupljamo svojim radom…Iz toga razloga smo organizirali djelatnost  koju nudimo na ovoj internet stranici…

   Selidbe i transporte, obavljaju volonteri našeg centra te su organizirana,  disciplinirana i uigrana ekipa,  koja iza sebe ima dugogodišnje iskustvo u vještinama pravilnog nošenja, slaganja, pakiranja i montiranja namještaja i ostalih elemenata pokućstva.

    Sva novčana sredstva,  prikupljena kroz usluge selidbi i transporta koje nudimo… idu za potrebe zajednice i sa njima se u potpunosti financira naša humanitarna djelatnost.  Tako da svaka “kuna” naplaćena kroz naš rad i usluge, biće  upotrebljena za pomoć  jednoj od najosjetljivijih populacija ovoga društva…pomoć osobama sa margine društva.

Jedan od naših slogana:

 

Najbolja pomoć je dati nam posao”

 

Posjetite nas na našoj internet stranici:  www.remarcroatia.hr

1-DSC00340-1600x700

 

Leave a comment